UPPLEV SKÅNE NORDVÄST!

Golfarnas paradis

Visste du att nordvästra Skåne är världens näst golfbanetätaste område? Bara i Florida ligger banorna tätare. Kombinera golfen med en övernattning och matupplevelser så får du en perfekt golfweekend.

Vingårdar

Nordvästra Skånes kustnära klimat är ultimat för att kunna odla nordiska viner. Här ligger vingårdarna tätt och flera erbjuder både guidade turer och vinprovningar.

Närodlat

Skåne är känt som Sveriges skafferi och här odlas det mesta. Upplev och smaka dessa godsaker genom att besöka regionens många gårdsbutiker

Kallbada

Vi älskar att kallbada! Badkulturen har onekligen gamla anor i nordvästra Skåne. I nästan 150 år har det funnits kallbadhus i regionen. Utmed kustremsan från norr till söder finns fem kallbadhus och därtill en rad vackra sjöar att bada i.

Turridning

Förutom glädjen att just få rida är ridning ett perfekt sätt att få närkontakt med naturen, och komma långt på kort tid. Så även om du är nybörjare, ta din chans att rida i den skira bokskogen eller längs stranden.

Hur vill du bo på din semester?

Nordvästra Skåne erbjuder allt från mysiga hotell i natursköna omgivningar till hippa boutique hotell med stadspuls eller lyxiga spaanläggningar. Valet är ditt!

Resa hit

Det är enkelt att resa till nordvästra Skåne och att ta sig runt i regionen.